WC tegels verven

Professioneel schilderwerk, vakkundig en nauwkeurig.

Ervaren schilders

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

binnenschilder

Het schilderen van toilettegels kan een geweldige manier zijn om uw badkamer een moderne uitstraling te geven. Het is een gemakkelijke en kosteneffectieve manier om de sfeer van een ruimte volledig te veranderen zonder de tijd en kosten van het vervangen van oude of verouderde tegels. De betrouwbare schilder kan u helpen de perfecte look voor uw badkamer te bereiken met onze professionele en ervaren schilders.

 

Voorbereiding en tips voor het schilderen van toilettegels

Voordat wij aan een schilderproject beginnen, is het belangrijk om het oppervlak goed voor te bereiden en te weten welke benodigdheden u nodig hebt. Voor het schilderen van toilettegels moet u al het vuil grondig verwijderen en ervoor zorgen dat alle voegen goed zijn afgedicht voordat u met het schilderen begint. Daarnaast is het ook belangrijk om een verfsoort te kiezen die het beste werkt voor uw specifieke type tegels. Tot slot, als u meerdere kleuren op uw tegels gebruikt, zorg er dan voor dat u gebieden waar twee kleuren samenkomen afplakt, zodat u geen uitvloeiing hebt in andere delen. Heeft u hier zelf geen zin in of tijd voor? Dan kunnen wij dit volledig van u overnemen.

 

Toilettegels schilderen

Als alle voorbereidingen zijn getroffen, is het tijd om te gaan schilderen! Bij het overschilderen van bestaande tegels gebruiken we altijd eerst een primer, zodat de nieuwe verf beter hecht en langer meegaat. Nadat de primer is aangebracht en enige tijd heeft laten drogen (minstens een nacht), beginnen we met het licht opschuren van alle oppervlakken met schuurpapier korrel 150 tot ze glad zijn. Daarna brengen we twee lagen hoogwaardige latexverf aan en elke laag tussendoor drogen (minstens 12-24 uur). Zodra alles droog genoeg is, snijden we voorzichtig met een klein penseel langs de randen en vullen we eventuele gaten op met een minischuimroller of sponskwast.

De betrouwbare schilder is er om u te helpen uw droombadkamer tot leven te brengen! Ons team heeft jarenlange ervaring in schildersklussen en wij begrijpen hoe vervelend dit proces kan zijn. Daarom streven wij er niet alleen naar uitzonderlijke kwaliteit te leveren in onze diensten, maar doen wij er ook alles aan om onze klanten tijd en geld te besparen! Wij zijn experts in het creëren van prachtige badkamers met een unieke stijl, met behoud van veiligheidsnormen en betaalbaarheid tijdens elke stap van het proces. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat we kunnen bespreken hoe we uw visie kunnen verwezenlijken!

binnenschilder

De voordelen van wc tegels verven

Tegels verven is een geweldige manier om uw badkamer een betaalbare opknapbeurt te geven. Het kan u helpen geld en tijd te besparen, terwijl u een unieke look kunt creëren die bij uw stijl past. Bovendien is het ook een prima manier om kleine reparaties uit te voeren of oneffenheden op bestaande tegels te verbergen. En het beste van alles is dat, als het correct en met de juiste materialen wordt gedaan, geverfde toilettegels jarenlang meegaan!

Dus als u op zoek bent naar de perfecte oplossing om uw badkamer de make-over te geven die hij nodig heeft, neem dan vandaag nog contact met ons op zodat we kunnen bespreken hoe we u daarbij kunnen helpen! Wij zijn er om ervoor te zorgen dat uw volgende schilderproject probleemloos verloopt en net zo mooi is als u voor ogen had.

 

Wat kost wc tegels verven?

De kosten van het schilderen van toilettegels hangen af van de grootte van uw project en de gebruikte materialen. Over het algemeen kan een kleine tot middelgrote wc worden voltooid voor ongeveer 500 tot 1000 euro. Voor grotere wc’s of badkamers of complexere ontwerpen moeten we wellicht extra kosten in rekening brengen voor de extra benodigdheden en arbeid.

Bij de betrouwbare schilder streven wij ernaar onze klanten elke keer weer concurrerende prijzen en een hoogwaardige service te bieden. Aarzel dus niet om contact op te nemen als u vragen hebt over prijzen of een prijsopgave wilt! Wij zijn er om ervoor te zorgen dat uw toilettegels er op hun best uitzien tegen een betaalbare prijs.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek