Binnendeuren schilderen

Professioneel schilderwerk, vakkundig en nauwkeurig. 

Ervaren schilders

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Binnendeuren schilderen en spuiten

Een pas geschilderde deur kan je interieur opvrolijken. Deuren verven vereist echter speciale expertise en vaardigheden. Als u geen ervaring heeft met een deur verven, moet u een professionele schilder inhuren. Onze ervaren schilders staan ​​klaar om u te helpen met de binnendeur verven. Het inhuren van een professionele schilder kan een kosteneffectieve optie zijn, omdat u geen speciale materialen hoeft aan te schaffen. Neme vrijblijvend contact met ons op zodat we u kunnen helpen met uw deuren schilderen. Onze professionals zorgen voor alle benodigdheden en de juiste verf. Ook werken wij met watergedragen verf die ook nog eens een stuk sneller droog is. Binnendeuren verven lijkt misschien makkelijk, maar vergt toch aardig wat expertise. Onze experts schilderen van boven naar beneden waardoor het eindresultaat altijd naar verwachtingen zijn. Schilder altijd met de houtnerf mee, op die manier wordt het beste resultaat behaald.

 

Deuren verven, zo doen we het!

Heeft u geen idee welke kleur u moet kiezen? Vraag dan advies aan onze schilder! Hij is gespecialiseerd op het gebied van deuren schilderen, maar ook op het gebied van advies. Een binnendeur schilderen heeft speciale verf nodig zodat de verf lang en onbeschadigd blijft zitten. Daarom gebruiken wij verschillende soorten verf zoals watergedragen verf (acrylverf) of synthetische verf (alkydverf). Onze schilders gebruiken de beste schildertechniek om uw deur er als nieuw uit te laten zien. Voordat de verf wordt aangebracht wordt de deur met fijn schuurpapier behandeld en eerst met een primer ingesmeerd, daarna als de grondverf droog is kan de deur geschilderd worden met 1 of twee lagen lak.

Binnendeuren schilderen en spuiten

Deur verven met watergedragen verf

Een buitendeur betreft een hele andere bewerking als een binnendeur, ga dus altijd van te voren na of het om een binnen of een buitendeur gaat. Daarnaast is het belangrijk dat we weten van welk materiaal de deur gemaakt is. Houten binnendeuren hebben namelijk een andere bewerking nodig dan kunststof deuren. Een deur schilderen wij met een ronde kwast en een massieve houten deur wordt met twee lagen grondverf bewerkt. Als u zelf een deur wilt verven, is het belangrijk dat u op de bovenstaande voorbereidingen let.

 

De binnendeuren laten schilderen door professionals

Het schilderen van binnendeuren is een complex proces. Het vereist een goede voorbereiding. Als u tijd en energie wilt besparen, kunt u onze betrouwbare schilder inschakelen. Onze schilder haalt de deur uit de hang. We verwijderen ook het deurbeslag inclusief de scharnieren, handgrepen en sloten. Vervolgens reinigen we het oppervlak van de deur om ervoor te zorgen dat het oppervlak stof- en vetvrij is. Daarnaast wordt bladderende verf verwijderd en vullen we ook eventuele gaatjes en scheuren om deze oneffenheden te verbergen. Nadat de deur geschilderd is, verwijderen we het tape. Dit gebeurt als de verg nog nat is om strakke lijnen te behouden.

 

Binnendeur schilderen, neem contact op?

Heeft u meer informatie nodig over het schilderen van uw binnendeur? U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek