→ Direct de juiste schilder gevonden

Huis schilderen

De beste tarieven

Echte vakmannen

Actief in heel Nederland

Binnen 1 minuut geregeld

Uw huis laten schilderen? Wij doen het voor een vast laag tarief van €45 per uur! Uiteraard kunnen wij ook een vrijblijvende offerte op maat maken. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Wanneer u uw huis laat schilderen door onze professionals, bent u verzekerd van een perfecte afwerking. Wij gebruiken alleen hoogwaardige verfsoorten en materiaal, zodat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe verflaag.

Van houten kozijnen tot uw volledige woning

Wij begrijpen dat het schilderen van een huis een grote investering is. Daarom maken wij graag vooraf duidelijk wat de kosten zullen zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Van een nieuwe verflaag voor uw houten kozijnen tot uw volledige huis laten schilderen, wij staan voor u klaar! Wij werken met de juiste verfsoorten zodat het jaren mooi blijft. Overigens kunnen wij u ook helpen met binnenschilderwerk. Wat u ook wilt laten schilderen, wij doen iedere schilderklus!

Wilt u enkel de deuren laten verven of juist de volledige buitenkant schuren en verven? Wij denken graag met u mee en maken de exacte kosten van te voren duidelijk. Het is wel zo fijn als u van te voren weet wat het gaat kosten. De meeste mensen vinden onze werkwijze erg fijn. U kunt bij ons terecht voor de volgende onderdelen: binnenkant verven, deuren spuiten, grondverf aanbrengen, woonkamer verven, muren ontvetten, dakkapel schilderen, of de volledige buitenkant in de verf zetten. Wij klaren iedere klus. Benieuwd of u uw schilderwerken ook kunt uitbesteden? Vraag gratis offertes aan!

Uw huis laten schilderen door onze ervaren schilders

Onze professionele schilders hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze uw huis moeten schilderen. Wij nemen alle tijd die nodig is om alles perfect af te werken, zodat u tevreden bent met het eindresultaat. Als schildersbedrijf laten wij ons schilderwerk goed achter. Een goede voorbereiding en analyse van het huidige schilderwerk is daarom belangrijk. Voordat wij aan de slag gaan moet de huidige laag verf verwijderen of bewerken. Wij zullen de gevel, muren en kozijnen goed schoonmaken en de ondergrond waar nodig bewerken. Het onderhouden wordt zo een stuk makkelijker van het geleverde werk.

Huis schilderen

Regelmatig een nieuwe verflaag is belangrijk

Voor zowel een vrijstaande woning, tussenwoning, hoekwoning als bungalow is een professionele huisschilder erg belangrijk. Om de zovel jaar uw huis schilderen is nodig zodat het schilderwerk er goed uit blijft zien. Onze professionele schilder heeft zeer veel ervaring met buitenschilderwerk. Wij werken met de juiste verf zodat alles netjes blijft. Dus heeft de buitenkant van je huis een opknapbeurt nodig, wij maken een compleet huis weer als nieuw!

Uw huis verven zonder verrassingen achteraf

Wij vinden het belangrijk dat u weet wat de kosten zullen zijn voor het schilderen van uw huis. Daarom maken wij altijd een vrijblijvende offerte op maat, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij maken graag een afspraak met u om alle mogelijkheden te bespreken.

Wij kunnen uw huis van top tot teen verven, maar ook alleen uw kozijnen of ramen. Wanneer u ervoor kiest om uw huis door ons te laten schilderen, kunt u rekenen op een perfecte afwerking. Wij gebruiken alleen hoogwaardige verfsoorten en materiaal, zodat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe verflaag.

Ruime ervaring met huis schilderen

Wanneer u ervoor kiest om uw huis door ons te laten schilderen, profiteert u van vele voordelen. Zo zorgen wij ervoor dat:

– U niet voor verrassingen komt te staan qua kosten, we maken van tevoren een offerte op maat.

– Uw huis weer als nieuw zal ogen dankzij onze vakkundige aanpak.

– Uw woning beter beschermd is tegen weersinvloeden.

– Uw huis een hogere waarde krijgt.

Kortom, laten schilderen door ons is een slimme investering! Alle schilderwerkzaamheden behoren tot de mogelijkheden en wij kunnen u helpen met het maken van een keuze die past bij uw situatie, budget én persoonlijke voorkeuren. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is om uw huis weer als nieuw te laten ogen.

Uw huis schilderen kosten

Aangezien ieder huis anders is qua afmetingen, kozijnen, muren, dak etc., is het lastig om vast te stellen wat de precieze kosten zullen zijn. Wel kunnen wij u een indicatie geven van de kosten, zodat u weet waar u ongeveer aan toe bent.

Wij berekenen de kosten op basis van het aantal vierkante meters dat geschilderd moet worden. Daarnaast nemen wij ook de hoogte en het aantal lagen van het te schilderen oppervlak mee in de berekening. Tot slot houden wij ook rekening met eventuele bijkomende kosten, zoals het huren van een steiger of het verwijderen van oude verflagen.

Een huis laten overschilderen kan weer andere kosten hebben dan opnieuw schilderen. Wilt u uw huis schilderen, van vrijstaand huis tot rijtjeshuis, wij staan klaar voor ieder soort schilderwerk. Vraagt u zich af, wat kost een huis schilderen? Vraag een offerte aan! Wij zijn de voordeligste schilder.

Wilt u meer weten over de kosten van het laten schilderen van uw huis? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder!

Direct een offerte op maat voor uw schilderwerk?

De beste schilders van Nederland staan iedere dag voor u klaar. Vraag een offerte aan en u heeft binnen 24 uur reactie!

Veelgestelde vragen over huis schilderen

Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Hoe lang duurt het om een huis te schilderen?
De tijd die nodig is om de klus te klaren hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van het huis, het aantal lagen dat nodig is en of er reparaties of voorbereidend werk nodig is voordat er geschilderd wordt. In het algemeen kan het schilderen van een woning van gemiddelde grootte met twee lagen vijf dagen tot twee weken duren. Voor grotere huizen kunnen echter extra lagen nodig zijn en meer tijd voor voorbereidende werkzaamheden zoals het repareren van gaten, het wegschrapen van oude verf, enz. U kunt het beste contact opnemen met een professionele schilder voor een prijsopgave, zodat u een goede planning kunt maken.
Welk type verf moet ik gebruiken?
Welk type verf u voor uw huis moet gebruiken, hangt af van het oppervlak dat u gaat schilderen en van de gewenste afwerking. Voor buitenoppervlakken biedt latexverf op acrylbasis een goede hechting en flexibiliteit wanneer deze over hout en andere ondergronden wordt geschilderd. Voor binnenoppervlakken bieden alkydverven een betere dekking en zijn ze gemakkelijker schoon te maken. U kunt het beste met een professionele schilder of verfleverancier overleggen welk type verf het beste bij uw project past.
Hoeveel kost het om een huis te schilderen?
De kosten voor het schilderen van een huis variëren afhankelijk van factoren als de grootte van het huis, de kwaliteit en glans van de gebruikte verf, de vereiste voorbereiding voor het schilderen en de arbeidskosten. Een professionele schilder kan u een nauwkeurige schatting geven van wat het schilderen van uw huis gaat kosten op basis van deze factoren.
Is het nodig om voor het schilderen grondverf te gebruiken?
Grondverf kan om een aantal redenen nuttig zijn, zoals een betere hechting en dekking of het voorkomen van verkleuring van de ondergrond. Voor de meeste oppervlakken wordt het gebruik van een kwaliteitsgrondverf aanbevolen vóór het schilderen; er zijn echter gevallen waarin een grondverf niet nodig is. U kunt het beste met een professionele schilder of verfleverancier overleggen of voor uw project een primer nodig is.
Heb ik speciaal gereedschap of apparatuur nodig?
Ja, hoewel basisgereedschap zoals voor de meeste schilderprojecten kunnen een kwast, roller, doek en schilderstape worden gebruikt, maar afhankelijk van de omvang van de klus kan speciaal gereedschap nodig zijn. Zo kan bijvoorbeeld een elektrische schuurmachine nodig zijn om een oppervlak voor te bereiden voor het schilderen. Bovendien moet altijd veiligheidsuitrusting, zoals oogbescherming en ademhalingsapparatuur, worden gebruikt bij het werken met verf of andere gevaarlijke materialen. U kunt het beste met een professionele schilder overleggen welke specifieke gereedschappen voor uw project nodig zijn.

Offerte voor uw huis schilderen?

Ontvang binnen 24 uur een gratis offerte op maat!