Huis schilderen

Professioneel schilderwerk, vakkundig en nauwkeurig.

Ervaren schilders

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

De complete buitenkant van een huis schilderen

Uw huis laten schilderen?  Wij doen het voor een vast laag tarief van €45 per uur! Uiteraard kunnen wij ook een vrijblijvende offerte op maat maken. Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Wanneer u uw huis laat schilderen door onze professionals, bent u verzekerd van een perfecte afwerking. Wij gebruiken alleen hoogwaardige verfsoorten en materiaal, zodat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe verflaag.

 

Van houten kozijnen tot uw volledige woning

Wij begrijpen dat het schilderen van een huis een grote investering is. Daarom maken wij graag vooraf duidelijk wat de kosten zullen zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Van een nieuwe verflaag voor uw houten kozijnen tot uw volledige huis laten schilderen, wij staan voor u klaar! Wij werken met de juiste verfsoorten zodat het jaren mooi blijft. Overigens kunnen wij u ook helpen met binnenschilderwerk. Wat u ook wilt laten schilderen, wij doen iedere schilderklus!

Wilt u enkel de deuren laten verven of juist de volledige buitenkant schuren en verven? Wij denken graag met u mee en maken de exacte kosten van te voren duidelijk. Het is wel zo fijn als u van te voren weet wat het gaat kosten. De meeste mensen vinden onze werkwijze erg fijn. U kunt bij ons terecht voor de volgende onderdelen: binnenkant verven, deuren spuiten, grondverf aanbrengen, woonkamer verven, muren ontvetten, dakkapel schilderen, of de volledige buitenkant in de verf zetten. Wij klaren iedere klus. Benieuwd of u uw schilderwerken ook kunt uitbesteden? Vraag gratis offertes aan!

 

Uw huis laten schilderen door onze ervaren schilders

Onze professionele schilders hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze uw huis moeten schilderen. Wij nemen alle tijd die nodig is om alles perfect af te werken, zodat u tevreden bent met het eindresultaat. Als schildersbedrijf laten wij ons schilderwerk goed achter. Een goede voorbereiding en analyse van het huidige schilderwerk is daarom belangrijk. Voordat wij aan de slag gaan moet de huidige laag verf verwijderen of bewerken. Wij zullen de gevel, muren en kozijnen goed schoonmaken en de ondergrond waar nodig bewerken. Het onderhouden wordt zo een stuk makkelijker van het geleverde werk.

De complete buitenkant van een huis schilderen

Regelmatig een nieuwe verflaag is belangrijk

Voor zowel een vrijstaande woning, tussenwoning, hoekwoning als bungalow is een professionele huisschilder erg belangrijk. Om de zovel jaar uw huis schilderen is nodig zodat het schilderwerk er goed uit blijft zien. Onze professionele schilder heeft zeer veel ervaring met buitenschilderwerk. Wij werken met de juiste verf zodat alles netjes blijft. Dus heeft de buitenkant van je huis een opknapbeurt nodig, wij maken een compleet huis weer als nieuw!

 

Uw huis verven zonder verrassingen achteraf

Wij vinden het belangrijk dat u weet wat de kosten zullen zijn voor het schilderen van uw huis. Daarom maken wij altijd een vrijblijvende offerte op maat, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij maken graag een afspraak met u om alle mogelijkheden te bespreken.

Wij kunnen uw huis van top tot teen verven, maar ook alleen uw kozijnen of ramen. Wanneer u ervoor kiest om uw huis door ons te laten schilderen, kunt u rekenen op een perfecte afwerking. Wij gebruiken alleen hoogwaardige verfsoorten en materiaal, zodat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe verflaag.

 

Ruime ervaring met huis schilderen

Wanneer u ervoor kiest om uw huis door ons te laten schilderen, profiteert u van vele voordelen. Zo zorgen wij ervoor dat:

– U niet voor verrassingen komt te staan qua kosten, we maken van tevoren een offerte op maat.

– Uw huis weer als nieuw zal ogen dankzij onze vakkundige aanpak.

– Uw woning beter beschermd is tegen weersinvloeden.

– Uw huis een hogere waarde krijgt.

Kortom, laten schilderen door ons is een slimme investering! Alle schilderwerkzaamheden behoren tot de mogelijkheden en wij kunnen u helpen met het maken van een keuze die past bij uw situatie, budget én persoonlijke voorkeuren. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er nodig is om uw huis weer als nieuw te laten ogen.

 

Uw huis schilderen kosten

Aangezien ieder huis anders is qua afmetingen, kozijnen, muren, dak etc., is het lastig om vast te stellen wat de precieze kosten zullen zijn. Wel kunnen wij u een indicatie geven van de kosten, zodat u weet waar u ongeveer aan toe bent.

Wij berekenen de kosten op basis van het aantal vierkante meters dat geschilderd moet worden. Daarnaast nemen wij ook de hoogte en het aantal lagen van het te schilderen oppervlak mee in de berekening. Tot slot houden wij ook rekening met eventuele bijkomende kosten, zoals het huren van een steiger of het verwijderen van oude verflagen.

Een huis laten overschilderen kan weer andere kosten hebben dan opnieuw schilderen. Wilt u uw huis schilderen, van vrijstaand huis tot rijtjeshuis, wij staan klaar voor ieder soort schilderwerk. Vraagt u zich af, wat kost een huis schilderen? Vraag een offerte aan! Wij zijn de voordeligste schilder.

Wilt u meer weten over de kosten van het laten schilderen van uw huis? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek