Buitenmuur schilderen

Professioneel schilderwerk, vakkundig en nauwkeurig.

Ervaren schilders

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

buitenmuur schilderen met professionele verf

Het inhuren van een professionele schilder zoals wij is belangrijk voor een klus als de buitenmuur schilderen. Het schilderen van de buitenmuur van uw huis, zal niet alleen het uiterlijk verbeteren, maar ook de waarde ervan voor het geval u het gaat verkopen. Het kan echter een beetje lastig zijn als u besluit uw muren zelf te schilderen. Je moet de over vaardigheden beschikken die nodig zijn om verf op de meest effectieve en efficiënte manier aan te brengen. Dit is omdat het schilderen van de buitenkant van uw huis een langdurig proces is. De voordelen hiervan zijn echter groot. Door alleen uw muren te schilderen, kunt u duizenden euro’s besparen, de waarde van uw huis verhogen en uw muren er als nieuw uit laten zien, alleen met een minimale investering in gereedschap en materialen. Het beste is dat je je huis er weer als nieuw uit laat zien.

 

Weet waar je moet beginnen met schilderen

Wij zullen eerst de muur grondig schoon maken voordat wij gaan schilderen. Afhankelijk van de situatie zullen wij eerst de muur reinigen en vervolgens een grondlaag aanbrengen. Indien nodig kunnen wij ook de oude verflaag verwijderen. Een goede voorbereiding is erg belangrijk. Dit voorkomt opstijgend vocht en indringend vocht en helpt voor een goede hechting aan de buitenmuur. Wij werken altijd met de juiste soort verf, onze professionele schilders kunnen iedere klus klaren!

Bij het schilderen van uw woning beginnen wij vanaf het hoogste punt van je huis. Omdat verf in wezen vloeibaar is, is het het beste om van boven naar beneden te schilderen in plaats van van onderaf, omdat verf van nature druipt. Als je onderaan begint, moet je daarna de bovenkant schilderen. Het is mogelijk dat de verf van boven naar beneden druipt, met als gevolg een ongelijkmatig uiterlijk.

buitenmuur schilderen met professionele verf

Uw buitenmuur verven? Iedere ondergrond mogelijk

Of het nu gaat om een baksteen muur of andere soort buitenmuur schilderen, wij doen het graag. Wij zullen de ondergrond eerst bewerken. Dit kan gedaan worden met een hogedrukreiniger, zachte borstel, harde borstel of ander gereedschap. Dit is afhankelijk van uw situatie. De verflaag moet goed blijven zitten. Groene aanslag en andere oneffenheden moeten verwijderd worden, grote vlakken reinigen is geen probleem voor ons! In sommige gevallen is hier agressief materiaal voor nodig. Als de voorbereidingen zijn getroffen kunnen we de muur gaan verven, het laten schilderen kunt u volledig aan ons over laten. Een andere kleur of verfsoort? Wij adviseren graag. Let wel op dat er in sommige gevallen een vergunning nodig is voordat er geschilderd mag worden.

Uw bakstenen buitenmuur schilderen?

Wilt u de buitenmuur schilderen, dan is een goede werkwijze belangrijk. Zowel gestucte muren als houten muren, nauwkeurig werken is noodzakelijk. Wilt u de buitenmuur schilderen in een donkere kleur of juist lichter? Wij geven altijd advies over de mogelijkheden. De verf is altijd grotendeels waterafstotend zodat u geen last krijgt van vocht. Wij gebruiken altijd de juiste verf.

 

Jarenlange ervaring op het gebied van buitenmuren schilderen

Het grootste obstakel bij het schilderen van buitenmuren is het weer. Direct zonlicht en uv stralen, wind en koude temperaturen kunnen een probleem zijn. De verf zal in het zonlicht te snel drogen, waardoor het moeilijk of onmogelijk is om de verf goed aan te brengen. Wind brengt ook stof en vuil met zich mee, dat aan natte verf blijft plakken. Wij werken daarom het liefst niet in de volle zon, regen of met een hoge luchtvochtigheid, maar juist op een windstille dag. Op deze manier kunnen de primer en verf op de juiste manier aangebracht worden. Indien gewenst kunnen wij ook de binnenmuren, voegen herstellen, oneffenheden wegwerken of de buitengevel reinigen. Neem voor alle mogelijkheden contact op!

 

Bakstenen muur schilderen en advies op maat

Naast het uitvoeren van uw eigen onderzoek, heeft u ook de mogelijkheid om met professionals zoals wij te overleggen over het type verf dat u wilt gebruiken. Mocht je interesse hebben, dan kun je altijd op elk moment van de dag contact met ons opnemen. Wij hebben veel ervaring met schilderen. Als u opzoek bent naar iemand om uw buitenmuur te schilderen, dan zijn wij de juiste partij! Uw woning heeft snel een frisse look. Kortom, uw buitenmuur schilderen? Vraag vandaag nog een offerte aan!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek