→ Direct de juiste schilder gevonden

Deuren spuiten

De beste tarieven

Echte vakmannen

Actief in heel Nederland

Binnen 1 minuut geregeld

Wilt u uw binnen- of buitendeur een make-over geven? Door middel van deuren spuiten kunnen wij u helpen om dit project snel voor elkaar te krijgen. Deuren met de hand schilderen is vrij moeilijk, omdat het speciale schilder vaardigheden vereist om de gladde afwerking te krijgen. Bovendien is dit project behoorlijk ingewikkeld, omdat je de deur moet verwijderen voordat je ze gaat schilderen. Dit maakt het schilderen van deuren een tijdrovend project. U kunt echter van deze complexe processen afkomen door een professionele schilder in te huren. Wij helpen u de deur te verwijderen, het oppervlak schoon te maken en de deur te schilderen met behulp van spuittechniek. We kunnen de beste verf selecteren om uw houten deur te coaten. We zijn ook uitgerust met de juiste apparatuur om de meest gladde afwerking van uw deur te garanderen. Of het nu om pvc deuren overspuiten gaat of om houten deuren, geen klus is voor ons onmogelijk. Je hoeft alleen maar achterover te leunen en te ontspannen. U hoeft geen uren bezig te zijn met het poetsen of rollen van uw deur. Het laten spuiten van deuren is door onze professionals zo gedaan. Laat uw deuren schilderen en geniet van onze hoogwaardige service en kwaliteiten.

Top kwaliteit bij het spuiten van uw deuren!

Wil je de deuren laten spuiten? Of het nu gaat om hoogglans lak of verschillende soorten verf, wij regelen het van A tot Z. Van nieuwe deuren tot bestaande houten deuren, maar daarnaast zijn andere onderdelen zoals kozijnen schilderen ook geen enkel probleem. Gaat u de deur laten spuiten, dan zorgen wij dat er snel een schilder beschikbaar is!

Deuren laten spuiten door een professionele schilder

Zoals hierboven vermeld, is het schilderen van de deur een gecompliceerde taak. Dit komt omdat je de deuren uit de hang moet verwijderen. Vervolgens moet u de scharnieren en andere deuraccessoires afdekken voordat u de verf aanbrengt. Omdat je voor deze baan op de details moet letten, is het beter als je dit niet alleen doet. U kunt bij ons terecht voor dit project. We hebben ervaren schilders die de beste verf voor deuren kunnen selecteren. Daarnaast beschikken we over gereedschappen om ervoor te zorgen dat dit schilderwerk goed verloopt. Onze professionele schilders richten de werkplek in om rommel in huis te voorkomen. Het lak spuiten gaat tevens een stuk sneller dan het schilderen met de hand. Wij spuiten deuren en leveren een strak eindresultaat. Als u de deuren laat spuiten door ons weet u zeker dat u in goede handen bent. Liever de deuren en kozijnen spuiten? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Van binnendeuren spuiten tot buitendeuren

Deuren spuiten, via de Betrouwbare Schilder vind je snel de juiste vakman voor je nieuwe deur, van traditioneel schilderwerk tot speciale soorten schilderwerk, je kunt een perfect staaltje vakwerk verwachten! Van deuren en kozijnen tot de afwerking van je nieuwbouwwoning.

Deuren spuiten

Waarom kiezen voor een spuittechniek om de deur te schilderen?

U kunt de kleur van uw deur zelfs veranderen door deze te schilderen met een roller of kwast. Het resultaat kan echter niet glad zijn. Als u een gladde en heldere afwerking wilt, kiest u voor verfspuit deuren met watergedragen verf. De sproeier van de verfspuit kan de verf of beits gelijkmatig verdelen. U hoeft niet te investeren in de spuit aangezien onze schilder is uitgerust met dit gereedschap. Onze spuiterij is van alle moderne technieken voorzien en op deze manier kan het het een grote hoeveelheid deuren effectief coaten. Wanneer u gebruik maakt van onze service, zetten wij alle schilderbenodigdheden voor u klaar. Als u geïnteresseerd bent in het schilderen van uw deur, hoeft u alleen maar contact op te nemen met onze klantenservice. U kunt onze service- en prijslijst op de website vinden of neem telefonisch contact met ons op. Zo weet u zeker dat wij voor uw schilderproject het beste resultaat kunnen leveren zonder dat u voor onverwachte verassingen staat. Met onze jarenlange ervaring zorgen wij er voor dat het eindresultaat verbluffend is.

Hoe gaat deuren spuiten zijn werk?

Eerst worden de lelijke of verkleurde delen kaal geschuurd, vervolgens kan er een primer gebruikt worden. De primer laag kan pas worden aangebracht als de oude verflaag volledig is verwijderd. Vervolgens kan het spuiten van deuren beginnen. Wij zorgen altijd dat u de juiste glansgraad en gewenste kleur heeft. Daarnaast bent u zeker van een goede hechting. Er wordt altijd hoge kwaliteit verf en materiaal gebruikt. Of het nu gaat om schilder- of spuitwerk, wij zorgen voor een geweldige nieuwe uitstraling van uw hele deur.

Direct een offerte op maat voor uw schilderwerk?

De beste schilders van Nederland staan iedere dag voor u klaar. Vraag een offerte aan en u heeft binnen 24 uur reactie!

Veelgestelde vragen over deuren spuiten

Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Wat mag ik verwachten van professionele deuren spuiter?
Professioneel deuren spuiten bestaat meestal uit het aanbrengen van een dunne laag grondverf en vervolgens twee lagen verf. De schilder gebruikt een airless spuit om een gelijkmatige dekking en een snelle droogtijd te garanderen. Afhankelijk van de grootte en de staat van uw deuren kan de klus één tot vier uur duren. Na de klus kan de schilder u aanraden een toplaag aan te brengen voor extra bescherming.
Hoeveel kost het om mijn deuren te laten spuiten?
De gemiddelde kosten om uw deuren professioneel te laten spuiten liggen tussen de €200 en €400, afhankelijk van het aantal deuren dat gespoten moet worden en de grootte ervan.
Wat zijn de voordelen van deuren spuiten?
Het schilderen van uw deuren is een van de meest kosteneffectieve manieren om het uiterlijk van uw huis op te frissen en te moderniseren. Als u op zoek bent naar een meer professionele afwerking, is het de moeite waard om te investeren in een professionele schilder die de ervaring en expertise heeft om een kwalitatief hoogstaand werk af te leveren. Professioneel deurspuiten biedt extra voordelen, zoals een betere bescherming tegen schade, een verbeterde duurzaamheid en een grotere aantrekkingskracht op de stoep.
Welk type verf moet ik voor mijn deuren gebruiken?
Als u uw deuren professioneel laat spuiten, kunt u het beste lakverf op oliebasis of latexverf gebruiken. Deze verfsoorten zijn ontworpen voor een duurzame dekking die na verloop van tijd bestand is tegen intensief gebruik. Zorg ervoor dat u een kleur kiest die bij de rest past in uw huis en een verfafwerking die past bij de algemene sfeer van uw woonruimte.
Hoe vaak moet ik mijn deuren opnieuw verven?
Afhankelijk van de gebruikte verfsoort moeten uw deuren om de drie tot vijf jaar opnieuw worden geschilderd. Als u verf van hoge kwaliteit gebruikt en ze goed verzorgt (zoals regelmatig vuil afvegen), kunnen ze tot 10 jaar meegaan voordat ze een nieuwe laag nodig hebben. Het is ook belangrijk om uw deuren te controleren op scheuren of barsten, waardoor ze vaker moeten worden geschilderd.

Offerte voor uw deuren spuiten?

Ontvang binnen 24 uur een gratis offerte op maat!