→ Direct de juiste schilder gevonden

Gevel schilderen

De beste tarieven

Echte vakmannen

Actief in heel Nederland

Binnen 1 minuut geregeld

Een frisse uitstraling voor uw woning? Kies dan voor het laten schilderen van uw gevel door Betrouwbareschilder.nl, dé specialist in gevel schilderen. Of het nu gaat om een buitenmuur schilderen of het opknappen van een bakstenen buitenmuur, wij zorgen voor een mooi eindresultaat dat jaren meegaat.

Uw gevel laten schilderen

Bij de Betrouwbare Schilder begrijpen we dat het schilderen van gevels een intimiderend proces kan zijn. Daarom doet ons team er alles aan om ervoor te zorgen dat uw project zo soepel mogelijk verloopt. Onze ervaren schilders hebben aan tal van soorten gebouwen gewerkt, van commerciële winkels tot woonhuizen, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en technieken die in het vak worden gebruikt.

Door alleen verfproducten van topkwaliteit te gebruiken en deze met zorg aan te brengen, zullen onze schilders uw project efficiënt en vlekkeloos afronden. Onze hoogwaardige verf op oliebasis garandeert dat uw gebouw er jarenlang mooi blijft uitzien zonder dat het vervaagt of afbladdert door weersinvloeden of andere externe factoren.

Gevel schilderen

Veiligheid voorop

Ook op het gebied van veiligheid neemt de betrouwbare schilder dit zeer serieus. Al onze medewerkers zijn volledig opgeleid en gecertificeerd om alle noodzakelijke richtlijnen voor een veilige werkomgeving te volgen. Ons team is ook verzekerd, zodat eventuele schade als gevolg van een ongeval of onvoorziene omstandigheden snel en zonder extra rompslomp of kosten op uw rekening kan worden verhaald.

Wij beseffen dat elke klus uniek en belangrijk is, dus zorgen wij ervoor dat elke klus de aandacht krijgt die hij verdient, hoe groot of klein hij ook is. Met onze concurrerende tarieven en flexibele planningsopties is er geen betere optie voor u dan De Betrouwbare Schilder als het tijd is voor uw volgende schilderbeurt!

Hoeveel kost een gevel schilderen?

De kosten voor het schilderen van gevels variëren afhankelijk van de grootte en de complexiteit van het project. In het algemeen kunt u rekenen op een bedrag tussen €25 en €50 per vierkante meter voor arbeid en materiaal. Als er extra diensten nodig zijn, zoals steigers of machinaal wassen, worden deze kosten toegevoegd aan uw eindrekening.

Gelukkig bieden wij een gratis schatting als u een offerte aanvraagt. Neem gewoon contact met ons op met de details van uw project en wij geven u meteen een nauwkeurige schatting. Ons team beantwoordt graag al uw vragen over verfkwaliteit, prijzen en meer!

Offerte ontvangen voor uw gevel?

Bent u overtuigd van de voordelen van het laten schilderen van uw gevel door een professioneel schildersbedrijf? Vul dan onderstaand formulier in met uw postcode en huisnummer, en wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvend prijsvoorstel toe. Met Betrouwbareschilder.nl kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een prachtig resultaat.

Of het nu gaat om een bakstenen buitenmuur verven of een andere muur, met de juiste voorbereiding, de juiste verf en een professionele aanpak zorgt Betrouwbareschilder.nl ervoor dat uw gevel er weer jaren tegen kan. Laat uw buitenmuren stralen en bescherm ze tegen vocht en de invloeden van het weer. Kies voor Betrouwbareschilder.nl, uw partner in gevel schilderen.

Direct een offerte op maat voor uw schilderwerk?

De beste schilders van Nederland staan iedere dag voor u klaar. Vraag een offerte aan en u heeft binnen 24 uur reactie!

Veelgestelde vragen over een gevel schilderen

Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Waarom uw gevel laten schilderen?
Door de jaren heen krijgt een gevel veel te verduren. Verschillende weersomstandigheden, zoals hoge luchtvochtigheid en temperatuurschommelingen, kunnen hun tol eisen. Een onbeschilderde bakstenen muur kan na verloop van tijd witte aanslag vertonen, terwijl een reeds geschilderde muur last kan hebben van loszittende verflagen. Dit zijn tekenen dat het tijd is voor een nieuwe verflaag. Niet alleen zorgt dit voor bescherming, maar een vers geschilderde buitenmuur geeft uw huis ook een frisse uitstraling.

Hoe zit het met de voorbereiding?
Een goede voorbereiding is essentieel voor het schilderen van buitenmuren. Vooral als het gaat om een bakstenen muur die nooit eerder is geschilderd. Eerst moet de gevel gereinigd worden. Dit kan met een harde borstel om loskomende voegen, oude verflaag resten en andere onregelmatigheden te verwijderen. Vochtige muren zijn een veelvoorkomend probleem en voordat men gaat schilderen, is het van groot belang dat deze muren goed droog zijn. Een goede hechting van de verf op de ondergrond is immers cruciaal voor een duurzaam en mooi resultaat.

Bij Betrouwbareschilder.nl begrijpen we dat iedere gevel uniek is. Sommige gevels hebben een primer nodig voor een goede hechting, terwijl andere direct klaar zijn om geschilderd te worden. Daarnaast adviseren we u ook graag of uw gevel geschikt is om te gaan schilderen en welke juiste verf het best gebruikt kan worden.

Waarom kiezen voor Betrouwbareschilder.nl?
Bij het schilderen van een gevel komt meer kijken dan menigeen denkt. Er zijn diverse factoren waar rekening mee gehouden moet worden, zoals de keuze van de gevelverf en het bestrijden van vocht. Gespecialiseerde schildersbedrijven zoals Betrouwbareschilder.nl hebben de expertise en ervaring in huis om dit professioneel aan te pakken. Als u kiest voor een professionele schilder van ons team, bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige verflaag die jarenlang meegaat en uw gevel beschermt tegen verschillende weersomstandigheden.

Daarnaast kan het ook zijn dat voor het schilderen van uw gevel een vergunning nodig is. Wij kunnen u hierover informeren en adviseren, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Offerte voor uw gevel schilderen?

Ontvang binnen 24 uur een gratis offerte op maat!