Gevel schilderen

Professioneel schilderwerk, vakkundig en nauwkeurig.

Ervaren schilders

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Buitenschilder aan het werk op een steiger

Welkom bij de Betrouwbare Schilder! Wij zijn er trots op dat wij de hoogste kwaliteit leveren als het gaat om het schilderen van gevels. Ongeacht het type gebouw dat geschilderd moet worden, wij hebben een toegewijd team van ervaren professionals die klaar staan om de klus goed te klaren.

 

Uw gevel laten schilderen

Bij de Betrouwbare Schilder begrijpen we dat het schilderen van gevels een intimiderend proces kan zijn. Daarom doet ons team er alles aan om ervoor te zorgen dat uw project zo soepel mogelijk verloopt. Onze ervaren schilders hebben aan tal van soorten gebouwen gewerkt, van commerciële winkels tot woonhuizen, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologie en technieken die in het vak worden gebruikt.

Door alleen verfproducten van topkwaliteit te gebruiken en deze met zorg aan te brengen, zullen onze schilders uw project efficiënt en vlekkeloos afronden. Onze hoogwaardige verf op oliebasis garandeert dat uw gebouw er jarenlang mooi blijft uitzien zonder dat het vervaagt of afbladdert door weersinvloeden of andere externe factoren.

Buitenschilder aan het werk op een steiger

Veiligheid voorop

Ook op het gebied van veiligheid neemt de betrouwbare schilder dit zeer serieus. Al onze medewerkers zijn volledig opgeleid en gecertificeerd om alle noodzakelijke richtlijnen voor een veilige werkomgeving te volgen. Ons team is ook verzekerd, zodat eventuele schade als gevolg van een ongeval of onvoorziene omstandigheden snel en zonder extra rompslomp of kosten op uw rekening kan worden verhaald.

Wij beseffen dat elke klus uniek en belangrijk is, dus zorgen wij ervoor dat elke klus de aandacht krijgt die hij verdient, hoe groot of klein hij ook is. Met onze concurrerende tarieven en flexibele planningsopties is er geen betere optie voor u dan De Betrouwbare Schilder als het tijd is voor uw volgende schilderbeurt!

 

Hoeveel kost een gevel schilderen?

De kosten voor het schilderen van gevels variëren afhankelijk van de grootte en de complexiteit van het project. In het algemeen kunt u rekenen op een bedrag tussen €25 en €50 per vierkante meter voor arbeid en materiaal. Als er extra diensten nodig zijn, zoals steigers of machinaal wassen, worden deze kosten toegevoegd aan uw eindrekening.

Gelukkig bieden wij een gratis schatting als u een offerte aanvraagt. Neem gewoon contact met ons op met de details van uw project en wij geven u meteen een nauwkeurige schatting. Ons team beantwoordt graag al uw vragen over verfkwaliteit, prijzen en meer!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek