→ Direct de juiste schilder gevonden

Huis schilderen buiten

De beste tarieven

Echte vakmannen

Actief in heel Nederland

Binnen 1 minuut geregeld

Buitenschilderwerk is een belangrijk onderdeel om uw huis er op zijn best uit te laten zien. Of u nu de buitenkant van uw huis wilt opfrissen voor de verkoop of al jaren op dezelfde plek woont, een professionele huisschilder kan de uitstraling van uw woning verbeteren. De betrouwbare schilder heeft tientallen jaren ervaring in het leveren van kwaliteitsschilderwerk aan huiseigenaren in het hele land.

Advies op maat

Als het gaat om het kiezen van de juiste kleur voor de buitenkant van uw huis, kunnen onze ervaren professionals u helpen bij het maken van de perfecte keuze. Van gedempte aardetinten tot levendige tinten, onze experts werken met u samen om een kleur te vinden die uw persoonlijke stijl uitdrukt en toch geschikt is voor de omgeving.

Waarom je huis schilderen?

Of het nu gaat om een vrijstaand huis, een rijtjeshuis of een appartement; de buitenkant van je huis is het eerste wat men ziet. Een nieuwe laag verf kan wonderen doen voor de uitstraling van je huis. Vooral als je houten kozijnen hebt, kan regelmatig schilderen helpen om het hout te beschermen tegen vocht, zodat zachte hout niet gaat rotten. Bovendien gaat goede verf jarenlang mee en kan het voorkomen dat je op termijn meer onderhoudskosten hebt.

Onze diensten

Naast het schilderen van de buitenkant van huizen bieden wij nog een aantal andere diensten aan, zoals het beitsen van gevels en kozijnen, het wassen van terrassen en patio’s, het breeuwen en afdichten van ramen en deuren en het herstellen van schade door droogrot. Ons team gebruikt uitsluitend hoogwaardige verven en beitsen die zelfs extreme weersomstandigheden kunnen weerstaan, zodat uw huis het hele jaar door mooi blijft. Wij gebruiken ook moderne technieken zoals spuiten en verfkwasten, afhankelijk van wat het beste past bij elke unieke klus.

Bij De betrouwbare schilder zijn we toegewijd om onze klanten superieure schilderdiensten te bieden tegen concurrerende tarieven. Ons team is goed getraind in de juiste veiligheidsprocedures, zoals het gebruik van ladders en het afdekken van buitenmeubilair of planten in de buurt van het werkgebied. Wij gaan ook een stap verder door na afloop zelf op te ruimen, zodat uw woning er net zo goed uitziet als toen wij aankwamen.

De voordelen van een professionele schilder inhuren

Het inhuren van een professionele schilder kan u op de lange termijn tijd en geld besparen. Ons team is ervaren in het schilderen van alle soorten oppervlakken, van schilderwerk tot houten gevels, zodat wij de klus in één keer goed kunnen klaren. Wij geven ook garanties op ons vakmanschap, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw huis er jarenlang prachtig uit zal zien.

Wat voor buitenschilderwerk u ook in gedachten heeft, De Betrouwbare schilder is klaar voor de uitdaging. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte en laat ons ervaren team u zien waarom wij een van de toonaangevende huisschilders in het land zijn!

Welk soort verf gebruiken we voor buiten schilderwerk?

Bij Betrouwbareschilder.nl gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige verven en beitsen die bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden. Wij bieden verschillende afwerkingen voor de buitenkant van uw huis, waaronder latex-, acryl-, olie- en alkydverven. Ons team beschikt over de kennis en expertise om voor elke unieke klus de beste verfsoort aan te bevelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Er zijn verschillende verfsoorten beschikbaar voor buitenschilderwerk. Het kiezen van de beste verf is essentieel voor een mooi en duurzaam resultaat. Goede verf droogt snel, hecht goed en biedt bescherming tegen verschillende weersomstandigheden. Of je nu kiest voor een stralende witte gevel, donkere kleuren of iets daartussenin, het is belangrijk dat de verf goed hecht en de nieuwe verflaag jaren meegaat.

Huis schilderen buiten

De voorbereidingen voor het schilderen van de buitenkant uw huis

Een goede voorbereiding is het halve werk. Voordat onze professionele schilders gaan schilderen, zorgen ze voor een grondige voorbereiding. Dit betekent dat het houtwerk, vooral de kozijnen, goed wordt geschuurd en eventuele oneffenheden worden opgevuld. Ook wordt er een grondverf aangebracht zodat de nieuwe verflaag goed hecht. Dit is vooral belangrijk bij buitenschilderwerk, waar vocht en temperatuurschommelingen de verflaag kunnen aantasten.

Welke andere diensten levert u?

Naast het schilderen van de buitenkant van woningen bieden wij ook een aantal andere diensten aan, zoals het schilderen van binnenmuren, plafonds en wanden. Ook zorgen wij voor het herstellen van eventuele schade en zorgen dat alles weer netjes is afgewerkt. Daarnaast kunnen wij ook bijna alle onderdelen van uw keuken verven. Wij gebruiken kwaliteitsproducten en de beste merken om ervoor te zorgen dat uw huis er fantastisch uitziet. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis prijsopgave!

Goed onderhoud is ook belangrijk

Regelmatig schilderwerk, zowel buiten- als binnenschilderwerk, draagt bij aan het behoud van je huis. Door te kiezen voor een goede verf en professionele schilders wordt de levensduur van het houtwerk verlengd en blijft de buitenkant van je huis er jarenlang verzorgd uitzien.

Wat kost buitenschilderwerk?

De kosten van buitenschilderwerk variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte van het werk, het type verf dat wordt gebruikt, de complexiteit van het project en de locatie. Onze ervaren professionals kunnen u een nauwkeurige prijsopgave geven na het beoordelen van uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte en meer informatie over onze concurrerende tarieven!

Direct een offerte op maat voor uw schilderwerk?

De beste schilders van Nederland staan iedere dag voor u klaar. Vraag een offerte aan en u heeft binnen 24 uur reactie!

Veelgestelde vragen over huis schilderen buiten

Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Welk type verf gebruikt u voor buitenschilderwerk?
Bij de betrouwbare schilder gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige verven en beitsen die bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden. Wij bieden verschillende afwerkingen voor de buitenkant van uw huis, waaronder latex-, acryl-, olie- en alkydverven. Ons team heeft de kennis en expertise om voor elke unieke klus de beste verfsoort aan te bevelen.
Wat kost buitenschilderwerk?
De kosten van buitenschilderwerk hangen af van verschillende factoren, waaronder de omvang van de klus, het type verf dat wordt gebruikt, de complexiteit van het project en de locatie. Onze ervaren professionals kunnen u een nauwkeurige prijsopgave geven nadat zij uw behoeften hebben beoordeeld. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis prijsopgave en meer informatie over onze concurrerende tarieven!
Welke materialen gebruiken wij?
Bij de betrouwbare schilder gebruiken wij uitsluitend verven en beitsen van de hoogste kwaliteit die speciaal zijn ontworpen om zware weersomstandigheden te weerstaan. Wij bieden verschillende afwerkingen voor de buitenkant van uw huis, waaronder latex-, acryl-, olie- en alkydverven. Ons team beschikt over de kennis en expertise om het beste type verf te adviseren voor elke unieke klus. Bovendien gebruiken wij kwaliteitsproducten en de beste merken om ervoor te zorgen dat uw huis er fantastisch uitziet. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Offerte voor uw huis schilderen buiten?

Ontvang binnen 24 uur een gratis offerte op maat!