Kosten schilderwerk

Professioneel schilderwerk, vakkundig en nauwkeurig.

Ervaren schilders

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

kosten voor verschillende soorten schilderwerk

Uw woning laten schilder? Dan wilt u natuurlijk weten wat de kosten voor het schilderwerk zijn. Op deze pagina vindt u alle relevante informatie over de kosten van schilderwerk in 2022. Wij vertellen u wat de gemiddelde kosten per m2 zijn, en wat onze werkwijze is. Gaat u een professionele schilder inhuren? Dan bent u bij ons op de juiste plek, met een uitstekende service en goede prijs kwaliteitverhouding maken wij onze klanten tevreden.

 

Van de voorbereidende werkzaamheden tot uitvoeren, wij regelen het tegen een aantrekkelijk tarief

Bij ons hoeft u niet bang te zijn voor onverwachte kosten. Wij maken altijd eerst een offerte op maat, waarin alle werkzaamheden staan vermeld die wij voor u gaan uitvoeren. Zo weet u precies waar u aan toe bent, en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Wij vinden het dan ook geen probleem als u bij meerdere schildersbedrijven een offerte aanvraag doet voor de kosten binnenschilderwerk of buitenwerkzaamheden. Onze schilderwerk specialisten zijn de juiste keuze

 

Vaste prijs zodat u weet wat een schilder kost

Wij werken met een vaste prijs per m2, afhankelijk van het soort schilderwerk dat nodig is. De kosten voor het schilderwerk van een rijtjeshuis liggen gemiddeld tussen de €3500,- en €4500,-. Voor het schilderwerk van een vrijstaand huis moet u ongeveer €5500,- tot €6500,- rekenen. Dit is inclusief btw, materiaalkosten en eventuele extra’s. Als je een schilder inhuurt bij ons, ben je zeker van de juiste schilder en een eerlijk tarief.

kosten voor verschillende soorten schilderwerk

Uw huis laten schilderen, vraag een offerte aan!

Wij komen altijd met een vrijblijvende offerte. Voor het maken van deze offerte maken wij graag een afspraak met u om langs te komen. Tijdens dit bezoek kunnen wij alle wensen en eisen bespreken, en de woning bekijken waar het schilderwerk moet worden uitgevoerd. Op basis van deze informatie maken wij een offerte op maat. Wanneer u akkoord gaat met deze offerte, maken wij een afspraak voor de start van het schilderwerk.

 

Van gedetailleerd schilderwerk tot uw hele woning

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten schilderwerk, en kunnen elk soort project aan. Van het schilderen van binnenmuren tot het aanbrengen van muurverf of behang, wij staan voor u klaar. Heeft u speciale wensen? Laat het ons dan weten, dan kunnen wij hier rekening mee houden in de offerte.

 

Een professionele schilder inhuren

Wilt u uw woning laten schilderen door een professionele schilder? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken met een team van ervaren en deskundige schilders, die elk soort project perfect aan kunnen. Met onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we het beste resultaat kunnen behalen. Of het nu enkel gaat om de muren schilderen, uw huidige schilderwerk opknappen, houten kozijnen spuiten, onze professionele schilders hanteren aantrekkelijke kosten. Dit geldt zowel voor binnenschilderwerk als de kosten buitenschilderwerk. Voor alle soorten schilder klussen kunt u onze ervaren vakman inhuren

 

Binnenschilderwerk kosten, dit zijn de gemiddelde prijzen

Bij ons profiteert u van een scherpe prijs/kwaliteit verhouding, en kunt u altijd rekenen op een deskundig advies. Heeft u vragen over het schilderwerk, of bent u niet zeker welke kleur u wilt gebruiken? Wij denken graag met u mee, en geven u eerlijk advies op maat. Wij werken uiterst nauwkeurig. Van het aanbrengen van afplaktape tot het schoonmaken van de ondergrond, alles wordt tot in de puntjes geregeld.

 

Schilderwerk vervangen, uw keuken schilderen of een winterschilder?

Als allround schilder kunt u voordelig een klus beginnen met onze schilders. De tarieven zijn afhankelijk van verschillende factoren, daarom kunt u voor de exacte prijs het beste een offerte aanvragen. Dit is onder andere afhankelijk van de volgende zaken: inclusief verf en welke soort verf, oude verflaag verwijderen, buitenschilderwerk, speciale verf, de klus inmeten, de dekkende verf en meer. De schilderwerk kosten zijn hier allemaal afhankelijk van. Deze onderdelen hebben allemaal te maken met de prijsopbouw schilder kosten.

 

Wat kost een schilder?

Na het schilderwerk kunt u weer jaren vooruit, en genieten van een frisse en strakke woning. Wij gebruiken alleen hoogwaardige verfproducten, dus geen goedkope verf en werken met een vakkundig team. Op die manier bent u verzekerd van een perfect resultaat. Wij kunnen met meerdere schilders snel de klus klaren! U vraagt zich waarschijnlijk af, wat kost een schilder? Wij bieden u de scherpste prijzen in een definitieve offerte, de beste deal vindt u bij de Betrouwbare Schilder. Wij werken met een standaard uurtarief. Vraag vandaag nog een offerte aan voor de exacte kosten zodat u het project voordelig kunt afronden!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek