Kozijnen schilderen buiten

Professioneel schilderwerk, vakkundig en nauwkeurig.

Ervaren schilders

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

kozijnen schilderen buiten van de woning

Wilt u de kozijnen buiten laten schilderen door een ervaren schildersbedrijf? Kozijnen schilderen is onze specialiteit. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en schilderen van kozijnen, ramen en deuren.

Wanneer u de kozijnen door ons laat schilderen, bent u verzekerd van een perfecte afwerking. Wij zorgen ervoor dat de kozijnen weer als nieuw ogen. Kozijnen schilderen is niet moeilijk, maar het vraagt wel enige kennis en ervaring. Daarom is het verstandig om dit werk uit te besteden aan een professional.

Kozijnen in iedere gewenste kleur

Wij kunnen de kozijnen in elke gewenste kleur schilderen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een frisse, heldere kleur of juist voor een rustige, warme kleur. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Naast het schilderen van kozijnen, ramen en deuren bieden wij ook andere diensten aan, zoals het plaatsen van isolatieglas, het repareren van lekkages en het vervangen van beschadigde onderdelen.

 

Uw buitenkozijnen schilderen kunt u aan ons over laten

Als ervaren schildersbedrijf weten wij precies hoe wij te werk moeten gaan. Daarnaast werken wij enkel met hoogwaardige materialen. Een goede grondverf, kwasten, verfkrabber, borstel, afplaktape, lakverf, en enkel de beste verf. Of het nu gaat om houten buitenkozijnen of aluminium kozijnen schilderen, wij klaren de klus. Last van beits, vuil, houtrot, kieren of andere gerepareerde delen nodig voor uw houten kozijnen? Geen enkel probleem!

kozijnen schilderen buiten van de woning

Losse verf verwijderen en de ondergrond goed schoonmaken

Doordat wij de buiten kozijnen altijd goed schoonmaken voordat wij beginnen met schilderen. Kan onze schilder kwaliteit afleveren die voldoet aan uw hoge eisen. Eerst verwijderen indien nodig de oude verflaag. Hierdoor blijft later de nieuwe verflaag beter zitten. Vervolgens bewerken wij de ondergrond met een fijn schuurpapier. Een goede ondergrond is noodzakelijk voordat wij met verven kunnen beginnen, ontvetten en zwakke plekken repareren is dan ook de volgende stap. Alleen nog de randen afplakken en we kunnen beginnen met het buitenschilderwerk. Wanneer onze schilder uw buitenkozijnen gaat schilderen gebruiken wij een vochtregulerende verf, deze dekkende verf is niet alleen uv bestendig maar het is ook een soort verf die ervoor zorgt dat het schilderwerk er een stuk beter uit ziet! Dit zorgt voor een mooi eindresultaat en voorkomt beschadiging achteraf.

 

Kunststof kozijnen schilderen? Geen probleem voor ons

Wij kunnen alle soorten kozijnen schilderen, ook kunststof kozijnen. Het schilderen van kunststof kozijnen is niet moeilijk, maar het vraagt wel enige kennis en ervaring. Daarom is het verstandig om dit werk uit te besteden aan een professional. Van de juist grondverf tot aanbrengen van de lak, zelfs in de volle zon en onder andere weersinvloeden blijft ons werk netjes!

 

Uw buitenkozijnen schilderen, wij gaan nauwkeurig te werk!

Het is zeer belangrijk om uiterst nauwkeurig te werken wanneer u de kozijnen buiten wilt schilderen. Als er iets fout gaat, kan dit namelijk leiden tot beschadiging van het kozijn en daarmee ook van de gehele woning. Wij gaan altijd nauwkeurig te werk en zorgen er dan ook voor dat u tevreden bent met het resultaat. Wij hebben ervaring met het schilderen van kozijnen en weten precies hoe we dit moeten aanpakken.

 

Een goede voorbereiding en duidelijke werkwijze tijdens kozijnen schilderen

Een goede voorbereiding is erg belangrijk. Wij maken alles netjes schoon en zorgen ervoor dat er geen stof of andere vuildeeltjes achterblijven. Vervolgens gaan wij aan de slag met het schilderen. Wij werken met een duidelijke werkwijze en zorgen ervoor dat alles netjes en strak aangebracht wordt. Zo weet u zeker dat de kozijnen weer als nieuw ogen! Doordat wij alles netjes en strak aanbrengen, hoeft u niet bang te zijn dat er in de toekomst beschadigingen optreden.

 

Kozijnen schilderen buiten: wat zijn de kosten?

De kosten voor het schilderen van kozijnen buiten hangen af van verschillende factoren, zoals het aantal kozijnen, de grootte van de kozijnen, de hoeveelheid werk en het materiaal. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn voor het schilderen van de kozijnen op uw woning? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij maken graag een prijsopgave voor u.

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek