Trap schilderen

Professioneel schilderwerk, vakkundig en nauwkeurig.

Ervaren schilders

Vrijblijvende offerte

Garantie op ons werk

Het resultaat van een trap schilderen

Een trap schilderen kan de juiste investering zijn. U kunt het uiterlijk van uw binnenruimte verbeteren. Als u de natuurlijke houtkleur van de trap zat bent, kunt u deze vervangen door andere kleuren zoals zwart of wit. Het opnieuw schilderen van de trap is een van de eenvoudigste manieren om uw huis een make-over te geven. U hoeft niet de hele muur te schilderen om uw huis een nieuwe look te geven. U hoeft alleen maar uw trap te schilderen. Dan zal, verrassend genoeg, het algehele uiterlijk van uw huis drastisch veranderen. Een trap verven neemt de grote visuele uitstraling in uw huis in beslag. Ongetwijfeld kan het veranderen van de kleur van de trap een grote impact hebben op het interieur. Houd er daarom rekening mee dat het schilderen van de trap geen eenvoudige taak is. Vraag het daarom aan onze professionele schilder. Een trap krijgt veel te verduren en heeft daarom ook eens in de zoveel tijd een nieuwe verflaag nodig. Dan kunt u uw trap laten verven om deze er weer als nieuw uit te laten zien. Wanneer u een trap gaat schilderen is het belangrijk dat u dit volgens een bepaalde volgorde doet om het mooiste resultaat te behalen. Daarom adviseren wij u graag om het aan onze professionele schilder over te laten. Een geschilderde trap heeft ook genoeg droogtijd nodig voordat er weer op gelopen kan worden. De trap wordt geschilderd met watergedragen verf. Dit is een groot voordeel omdat deze verf een stuk sneller droogt. Ook is het een slijtvaste verf die ervoor zorgt dat u langer plezier heeft van nieuwe trap.

 

Waarom de trap verven?

Het schilderen van een trap met een frisse kleur kan het uiterlijk van uw binnenruimte naar een hoger niveau tillen. Het schilderproces kan daarbij ook beschadiging op uw trap verbergen. Trappen zijn ongetwijfeld onderhevig aan slijtage, daarom kunt het best de trap op sokken belopen. Na enkele jaren kunnen slijtageplekken en scheuren zichtbaar worden. De beste manier om kleine beschadigingen te verbergen, is door ze te schilderen. Zo krijgt de trap weer een glad oppervlak. Bovendien is schilderen effectief om te beschermen tegen schimmel. Door de houten trap te coaten met een verflaag kan het vocht buiten blijven anti slip bieden. Wanneer u van plan bent uw huis te verkopen, krijgt u een betere prijs omdat uw huis er als nieuw uitziet. Voor onze schilders is iedere een leuk project, of dit nu een dichte trap of een open trap is waarvan de gehele trap geschilderd moet worden. Onze schilders staan graag voor u klaar. Het verven van de trap is geen tijdrovende klus als u dit aan onze professionals over laat.

Het resultaat van een trap schilderen

Trap laten verven? Dit is een goede reden om onze schilders in te huren.

Het trap schilderen vereist een speciale techniek en vaardigheid. Het kan moeilijk zijn om de trap en leuningen zelf te schilderen. U hoeft zich echter geen zorgen te maken, want onze betrouwbare schilders helpen u graag verder. Wanneer u met onze professionele schilders werkt, heeft u minder stress en meer tijd. Binnenschilder projecten worden op een georganiseerde manier gerealiseerd. Onze schilders kunnen de juiste schildertechniek bepalen om uw trap te verven. We zullen de bekleding en de muur afplakken om te voorkomen dat de verf over de muur wordt gemorst. Ook leggen wij hang doeken om uw vloer schoon te houden. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen om ervaren schilders in te huren voor uw project.

Wat zijn de gemiddelde kosten trap schilderen?

De kosten van het schilderen van de trap zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo kunnen meerdere lagen verf, hoeveel verf, hoeveel traptreden er geschilderd worden en de juiste voorbereiding een rol spelen in de kosten. Een goede grondverf is belangrijk voor een goede hechting. Ook heeft het ontvetten met een vochtige doek en schuren van de trap invloed op de hechting van het schilderwerk. Voordat de grondverf wordt aangebracht wordt een primer aangebracht. Een primer zorgt namelijk voor een betere hechting met de grondverf. Al deze stappen maken de kosten tot een compleet plaatje. Vraag direct een offerte aan voor de exacte kosten voor uw situatie. We helpen u graag verder!

Terugbelverzoek

Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Terugbelverzoek