→ Direct de juiste schilder gevonden

WC tegels verven

De beste tarieven

Echte vakmannen

Actief in heel Nederland

Binnen 1 minuut geregeld

Tegels verven in de wc kan een enorme verandering brengen in de uitstraling van de ruimte. Met een likje verf geef je jouw wc tegels gemakkelijk een nieuwe look. En bij Betrouwbareschilder.nl maken we het je nog eenvoudiger. Lees verder en ontdek hoe wij je wc tegels transformeren!

Goede voorbereiding is het halve werk

Bij het verven van tegels begint alles met een goede voorbereiding. Eerst zorgen we ervoor dat de tegels schoon zijn. Lijmresten achterblijven? Geen zorgen, die verwijderen we grondig. We zorgen voor een vetvrij oppervlak door de tegels licht op te schuren met fijn schuurpapier. Hierna worden ze afgewassen en gedroogd met een droge doek.

Soorten tegels en speciale tegelverf

Er zijn diverse soorten tegels, en voor de natte ruimtes zoals een wc, gebruiken we een speciale tegelverf. Deze verf is niet alleen goed reinigbaar, maar zorgt er ook voor dat de glad geschilderde tegels kun behouden. Zelfs gladde tegels zijn voor ons geen probleem. De verf straks goed aanbrengen zorgt voor een gelijkmatig effect en een strak resultaat.

Aan de slag: verticale en horizontale richting

Het schilderen zie je als het hart van het project. We plakken eerst de afgeplakte randen af met gele afplaktape. Deze tape heeft een prima kleefkracht, wat betekent dat er bij het verwijderen geen stuk afplaktape achterblijft of de tape scheurt. Voor een mooie afwerking verfen we in zowel verticale banen als in horizontale richting. Dit zorgt voor strakke lijnen en een professionele uitstraling.

WC tegels verven

Vloertegels verven met een korte vacht

Ja, zelfs vloertegels verven is mogelijk! Voor het beste resultaat gebruiken we rollers met een korte vacht. Deze rollers kunnen de verf goed opnemen en laten de tegelverf royaal op de tegels achter. Maar voordat we de volgende laag aanbrengt, laten we de verf minimaal een dag drogen.

Kleuren en afwerking

Je kunt kiezen uit een aantal basiskleuren, maar wil je iets specifieks? Dan kunnen we de verf voor je laten mengen voor die perfecte tint. Eenmaal aangebracht, geven we de tegels, indien nodig, een tweede of derde laklaag voor een mooi eindresultaat.

Veiligheid en nazorg

Voldoende ventilatie is essentieel wanneer je gaat verven. We zorgen dan ook altijd voor een veilige werkomgeving. Na het schilderen, verwijderen we de verfresten en ander klein chemisch afval op een verantwoorde manier.

Waarom kiezen voor Betrouwbareschilder.nl?

Expertise in tegels te verven: Van een zachte kern tot de moeilijkste hoekjes, onze ervaren schilders weten hoe ze elke tegel perfect moeten behandelen.

Persoonlijk stappenplan maken: Voor elk project maken we een specifiek stappenplan zodat je precies weet wat er gaat gebeuren en wanneer.

Duurzaam resultaat: Dankzij onze methodes en materialen garanderen we een lange levensduur van jouw geschilderde wc tegels.

Wil je jouw wc tegels een nieuwe uitstraling geven zonder het gedoe van het zelf doen? Laat het over aan de professionals van Betrouwbareschilder.nl. Met aandacht voor detail, vakmanschap en een heldere communicatie transformeren we jouw wc tot een ruimte waar je trots op kunt zijn. Dus, of je nu de tegels licht wilt schilderen, een nieuw likje verf wilt geven of gewoon op zoek bent naar een verfrissende nieuwe look voor je wc, wij staan voor je klaar!

Direct een offerte op maat voor uw schilderwerk?

De beste schilders van Nederland staan iedere dag voor u klaar. Vraag een offerte aan en u heeft binnen 24 uur reactie!

Offerte voor uw WC tegels verven?

Ontvang binnen 24 uur een gratis offerte op maat!