→ Direct de juiste schilder gevonden

Schildersbedrijf

Betrouwbare Schilder

Op zoek naar een ervaren schildersbedrijf?

Binnen- en buitenschilderwerk

Vrijblijvende offerte
Betrouwbaar en ervaren
Plafonds, muren, badkamers en meer!

Een betrouwbare allround schilder

Bij het laten uitvoeren van schilderklussen kunnen soms meerdere materialen of hulpmiddelen nodig zijn, wij zijn het schildersbedrijf voor uw klus! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een steiger wanneer er op grote hoogte gewerkt moet worden. Wij zorgen er altijd voor dat we de beste materialen in huis halen. Op die manier hoef jij je geen zorgen te maken over de benodigde spullen, ook als dit een steiger moet zijn. Door het gebruik van de beste materialen kunt je bij ons zeker zijn van de beste kwaliteit schilderwerk. Voor ons is geen enkele klus onmogelijk doordat we bekwame schilders zijn met een bijzonder goede expertise. Daarom kun je bij ons altijd goed schilderwerk verwachten. Ben je helemaal enthousiast van ons bedrijf? Neem dan direct contact met ons op.

Schildersbedrijf de betrouwbare schilder

Een goede service en top kwaliteit materialen.

Als all round schildersbedrijf kunnen we je helpen met alle soorten schilderwerk! Ons schildersbedrijf zal achterstallig onderhoud en met onze jarenlange ervaring denken wij vooruit over zaken als houtrot voorkomen en goed onderhoud!

Garantie op ons werk

Bij ons krijgt u garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Vrijblijvende offerte

Gratis en vrijblijvend een offerte op maat met transparante tarieven.

Ervaren schilders

U bent altijd verzekerd van een professionele schilder.

Ons schilderwerk

Latex spuiten van een hele woning

Latex spuiten

> Meer informatie

Het plafond sauzen door een ervaren schilder

Plafond sauzen

> Meer informatie

kozijnen schilderen aan de binnenkant

Kozijnen schilderen

> Meer informatie

De complete buitenkant van een huis schilderen

Huis schilderen

> Meer informatie

plafond spuiten en afplakken

Plafond spuiten

> Meer informatie

Het resultaat van een trap schilderen

Trap schilderen

> Meer informatie

Deur spuiten van een woning

Deuren spuiten

> Meer informatie

buitenmuur schilderen met professionele verf

Buitenmuur schilderen

> Meer informatie

Binnendeuren schilderen en spuiten

Binnendeur schilderen

> Meer informatie

Ervaren schildersbedrijf

Wij als schildersbedrijf weten als geen ander hoe belangrijk het is om schilderwerk bij te houden. Om dit op een juiste manier te doen is het belangrijk dat er bepaalde werkzaamheden uitgevoerd worden voordat het schilderen kan beginnen. Denk bijvoorbeeld aan het opschuren van hout. Op deze manier zorg je ervoor dat de verf goed hecht aan en heb je hier langer plezier van.
Door onze ervaring en expertise hebben wij door de jaren heen een bepaalde werkwijze kunnen uitdenken die zo voordelig mogelijk is. Zo betaal je bij ons nooit hoge kosten voor onze diensten. Neem contact met ons via de offerteaanvraag, het telefoonnummer of via onze e-mail. Bij De Betrouwbare schilder ben je aan het juiste adres voor alle schilderklussen en meer.

Nauwkeurig en professionele schilder

Ben je op zoek naar een schildersbedrijf voor regulier schilderwerk? Neem vrijblijvend contact op met De betrouwbare schilder. Met het schilderwerk van onze medewerkers zul je gegarandeerd blij zijn. Onze schilders beschikken over ruime ervaring waardoor je bij ons altijd de beste schilder in huis haalt. Of je nu op zoek bent naar een schildersbedrijf om de buitengevel van je huis te schilderen of alle kozijnen, bij De Betrouwbare schilder kun je terecht voor allerlei schilderklussen.
Bij ons schildersbedrijf ben je altijd aan het juiste adres. Schilderwerk is niet zo makkelijk als het lijkt en vergt veel precisie en concentratie. Door de vele jaren ervaring kunnen wij de mooiste schilderwerken realiseren. Naast het schilderen van kozijnen en gevels, doen we ook nog vele andere klussen.

Ben je geïnteresseerd in onze prijzen of heb je vragen over onze diensten? Je kunt ons dagelijks bereiken via het telefoonnummer of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Schilderwerk resultaat verbouwing

De gemiddelde kosten voor ons Schilderwerk

Hieronder vindt u een overzicht met de gemiddelde kosten per m2. Deze tarieven gebaseerd op eerder uitgevoerde werkzaamheden. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Spuitwerk €6 – €12
Sauswerk €8 – €18
Binnenschilderwerk €20 – €40
Buitenschilderwerk (glad) €20 – €35

*Bovengenoemde tarieven zijn gemiddelde. Vraag voor de exacte kosten een offerte aan.

Gratis offerte voor uw schilderwerk

Direct duidelijkheid over de kosten!

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  {
  De achterkant en voorkant van onze woning inclusief balkons zijn opgeknapt en geschilderd, ook de stalen balken. Het was in erg slechte staat, maar het is helemaal opgeknapt!
  {
  Wij hadden last van waterschade waardoor op meerdere plekken in ons huis het plafond en de vloer hersteld moest worden. Het schilderwerk is professioneel aangebracht.
  {
  Deze toppers hebben al ons binnen- en buitenschilderwerk zeer professioneel en netjes gedaan. Ze zijn duidelijk over wat mogelijk is en houden zich aan de afspraken.
  {
  Super fijne en ervaren schilder, werkt heel netjes en secuur en is erg professioneel. Betere prijs-kwaliteitverhouding heb ik nog nergens anders gezien, bedankt heren!
  {

  Dit schildersbedrijf heeft zeer netjes werk geleverd! Afspraken werden goed nagekomen en de hele woning ziet er weer prachtig uit. En dat alles voor een hele nette prijs.

  {
  Echte specialisten met betrekking tot het schilderwerk. De afspraken zijn vooraf duidelijk, een fijne communicatie en een erg scherpe prijs kwaliteitsverhouding.
  {

  We zijn heel blij met de werkzaamheden. Muren zien er weer strak, mooi en netjes uit! De snelle communicatie verliep ook erg goed! Ik kan dit bedrijf zeker aanraden.

  {
  De betrouwbare schilder is echt een aanrader! Ze hebben geweldig werk geleverd, afspraken zijn nagekomen en zij hebben meegedacht en goed geadviseerd over de kleuren.

  Projecten waar we trots op zijn

  De afgelopen jaren hebben wij veel mooie projecten uit mogen voeren. Hier zijn wij dan ook erg trotst op. Van badkamers schilderen tot volledige nieuwbouwwoningen, wij doen het maar al te graag! Staat uw project hier binnenkort ook bij?

  Veelgestelde vragen

  Welke soorten schilderwerk doen jullie?
  Wij doen verschillende soorten schilderwerk, van muurschilderingen tot aan het verven van deuren en kozijnen. Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt, maken wij eerst een afspraak met u om langs te komen. Tijdens deze afspraak nemen wij een korte inspectie van het werk dat gedaan moet worden en geven u dan een prijsopgave. Wanneer u akkoord gaat met onze prijs, maken wij een afspraak om het werk te komen doen. Wij onderscheiden ons van andere schildersbedrijven door net even een stapje extra te doen!
  Wat zijn de kosten voor schilderwerk?
  De kosten voor schilderwerk zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van het te schilderen oppervlak, het soort verf dat wordt gebruikt en de complexiteit van het ontwerp. Een simpel project kan al snel duizenden euros kosten, terwijl een meer uitgebreid project tot wel tienduizenden euros kan bedragen. Om erachter te komen wat de exacte kosten voor jouw project zullen zijn, is het aan te raden om een offerte aan te vragen bij een gespecialiseerd schildersbedrijf.
  Kunnen jullie mijn gehele woning schilderen?
  Ja onze schilders kunnen dat zeker voor je doen. Wij hebben jarenlange ervaring in het schilderen van woningen. Wij kunnen al je muren, plafonds en deuren voor je schilderen. Je hoeft je geen zorgen te maken, wij kunnen alles voor je regelen. Van renovatie tot het behang verwijderen, maar ook schilderwerk kunt u door ons laten doen! Onze schilders of stukadoor zal u adviseren over het pand. Onze vakmensen zullen de schilderwerkzaamheden goed uitleggen. Wij hebben al vele referenties. U heeft dan ook zekerheid over onze vakkundigheid. Wij leven vakwerk als binnenschilder. Wij komen graag langs als u op zoek bent naar een nieuwe look!
  Waarom zou ik kiezen voor latex spuiten?
  Als je kiest voor latex spuiten, dan weet je zeker dat je woning in een keer perfect geschilderd wordt. Het is namelijk een methode waarbij de verf direct op de muur of het plafond aangebracht wordt. Dit gebeurt met behulp van een speciale machine die de verf onder hoge druk uitspuit. Dit zorgt ervoor dat er geen strepen of vlekken ontstaan en dat het eindresultaat altijd mooi strak is. Bovendien is dit schilderwerk ook nog eens heel snel aangebracht, waardoor je er niet lang mee hoeft te wachten voordat je weer kunt gaan genieten van je mooie nieuwe woning. Kortom: als je kiest voor latex spuiten, dan maak je echt een slimme keuze!
  Hoe gaan jullie te werk bij het schilderen binnen?
  Wij gaan altijd netjes te werk bij het schilderen binnen. Dat betekent dat we alle meubels en vloeren goed afdekken, zodat er geen verfspatten achterblijven. Ook zorgen we ervoor dat er geen stof of andere deeltjes in de verf terechtkomen, zodat het eindresultaat perfect is. Natuurlijk nemen we ook altijd de nodige precauties om ervoor te zorgen dat er geen verfspatten op uw muren of plafond terechtkomen.
  Waarom een professionele schilder inschakelen?
  Het is verstandig om een professionele schilder in te schakelen voor het verven van de muren in uw huis. Dit komt omdat een professional niet alleen de juiste kennis en ervaring heeft, maar ook de juiste tools en equipment. Bovendien zorgt een professional ervoor dat het werk goed wordt uitgevoerd en dat er geen onnodige fouten worden gemaakt. Kortom, door een professionele schilder in te schakelen, bent u verzekerd van een goed resultaat.
  Hoelang duurt het schilderen van een woning?

  Het schilderen van een woning is een grote klus die veel tijd in beslag neemt. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je genoeg tijd uittrekt voor het schilderproject, zodat je geen haastige fouten maakt of dingen overslaat. Het is verstandig om een goede schilder te zoeken voor de klus. Een schilder die ervaring heeft met het schilderen van woningen zal weten hoeveel tijd er nodig is om de klus goed te kunnen klaren. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je een schilder vindt die geduldig is en je project met aandacht zal benaderen, zodat je niet teleurgesteld wordt over het resultaat.

  Hoe vaak moet mijn huis geschilderd worden?
  De meeste mensen schilderen hun huis wanneer het er slecht uitziet. Dit is echter niet de juiste methode. Er zijn verschillende factoren die bepalen how often your home needs to be painted. De eerste factor is de buitenkant van het huis. Als het huis in een gebied met veel wind, zon en regen is, dan zal het sneller slijten. In dit geval moet je iedere 3-5 jaar schilderen. Een andere factor is de kleur van het huis. lichte kleuren reflecteren meer licht en zonlicht dan donkere kleuren. Dit betekent dat ze ook sneller vervagen. Als je een lichte kleur op je huis hebt, moet je iedere 2-3 jaar schilderen. Donkere kleuren absorberen meer licht en zonlicht. Dit betekent dat ze niet zo snel vervagen. Als je een donkere kleur op je huis hebt, moet je iedere 5-7 jaar schilderen. Doordat wij netjes werken wordt ook houtrot voorkomen.

  Benieuwd naar de kosten?

  Wilt u meer informatie over de exacte kosten voor uw schilderwerk? Neem vandaag nog contact op en wij stellen gratis en vrijblijvend een offerte op maat voor u op met de werkzaamheden en bijbehorende kosten.

  Transparantie en service staan bij ons voorop, bij ons heeft u dan ook altijd van te voren duidelijkheid over de kosten. Zonder verrassingen achteraf!

  Bij ons bent u verzekerd van:

  Garantie op het schilderwerk

  Ervaren vakmannen
  Transparante tarieven
  Vrijblijvende offerte

  Direct een medewerker spreken?

  Gratis offerte aanvragen

  Vraag gratis en vrijblijvend een offerte op maat aan!

  Offerte aanvragen

  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 2 MB.
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.